Acasă Local Gorj Criminal descoperit după 13 ani

Criminal descoperit după 13 ani

Procurorii gorjeni au reuşit după 13 ani să îl găsească pe autorul unei crime care a avut loc în 1999 în comuna Albeni. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată a gorjeanului Marinel Hodoiu, pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav. Procurorii gorjeni au stabilit că pe 7 septembrie 1999 Marinel Hodoiu a pătruns în curtea locuinţei victimei Ion R., de 75 de ani, din comuna Albeni, judeţul Gorj, cu încuviinţarea acestuia. Criminalul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi cu obiecte contondente. Din cauza bătăii primite de sătean, acesta a intrat în comă şi, ulterior, a decedat. Marinel Hodoiu intrase în locuinţa victimei cu scopul de a sustrage bani şi alte bunuri mobile. La data comiterii infracţiunii, inculpatul Marinel Hodoiu se afla în stare de recidivă, fiind condamnat anterior pentru infracţiuni de furt calificat şi tâlhărie.

A făcut închisoare
şi pentru viol

Conform rechizitoriului de trimitere în judecată, Marinel Hodoiu a făcut închisoare şi pentru viol. În perioada 2000 – 2009, criminalul a mai executat o pedeapsă de zece ani şi șase luni închisoare, ce i-a fost aplicată pentru comiterea infracţiunii de viol. În prezent, Marinel Hodoiu este arestat preventiv în altă cauză, în care a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie, comise în luna septembrie a anului trecut.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version