11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMaşină incendiată în centrul Craiovei

Maşină incendiată în centrul Craiovei

Poliţiştii doljeni încearcă să găsească o persoană care, ieri-dimineaţă, a incendiat autoturismul unei femei parcat pe strada Miron Costin din Craiova.
Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au precizat că, ieridimineaţă, Detaşamentul 1 Craiova a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturim Daewoo Nubira, parcat pe strada Miron Costin din Craiova, proprietar fiind Maura Mora. Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că autoturismul ardea în interior şi exista pericolul ca flăcările să ajungă la clădirea lângă care era parcat.
Cel mai probabil, incendiatorul a spart unul dintre geamurile autoturismului, a aruncat benzină pe scaune şi i-a dat foc. După estimările pompierilor, autoturismul Nubira a fost distrus în proporţie de 70%.  
Fiind vorba de incendierea unui autoturism, cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul IPJ Dolj, care au stabilit, după primele cercetări, că maşina incendiată era folosită de Andrei Mora, de 27 de ani, fiul proprietarei maşinii.
Poliţiştii doljeni au precizat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere şi se fac cercetări pentru identificarea autorului sau autorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS