20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljViolator prins în flagrant

Violator prins în flagrant

Un bărbat de 54 de ani din comuna doljeană Giurgiţa a fost reţinut de poliţişti sâmbătă seară, după ce a fost prins în timp ce viola o femeie de 63 de ani din comună.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, sâmbătă seară, poliţiştii din comuna Bârca au fost sesizaţi prin 112 că, pe strada Libertăţii, din Giurgiţa, un bărbat a agresat o femeie. Ajunşi pe strada indicată, poliţiştii au auzit strigăte de ajutor din casa lui Marian Gue, de 54 de ani. Oamenii legii au intrat în casă şi l-au prins pe bărbat în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o femeie de 63 de ani din comună, împotriva voinţei acesteia.
Bărbatul a fost imobilizat şi dus la poliţie, iar după ce a fost audiat de ofiţerii din Segarcea s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. În baza declaraţiilor victimei şi a martorilor, s-a stabilit că Marian Gue, beat fiind, a luat-o de pe stradă pe femeia de 63 de ani, a bătut-o şi a dus-o în locuinţa sa, unde a violat-o.
Sâmbătă seară, procurorul care a preluat cazul l-a reţinut pentru 24 de ore pe Marian Gue, după care acesta a fost dus în arestul IPJ Dolj. Potrivit anchetatorilor, bărbatul va fi dus la Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol.
Marian Gue a mai fost arestat şi în decembrie 2008, fiind acuzat de loviri, vătămare corporală şi vătămare corporală gravă. A fost condamnat pentru infracţiunile comise, iar în martie, anul acesta, a fost eliberat din puşcărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS