5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLiceenii au plecat la furat de oglinzi retrovizoare

Liceenii au plecat la furat de oglinzi retrovizoare

Trei minori de 17 ani, toţi elevi la un liceu din Craiova, au fost prinşi în noaptea de sâmbătă spre duminică de poliţişti după ce demontaseră oglinzile unui BMW X5, cel mai probabil furtul fiind făcut la „comandă“.
Oamenii legii craioveni au fost sesizaţi prin 112, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.00, despre faptul că trei tineri dau târcoale unui autoturism de lux şi încearcă să-i fure oglinzile retrovizoare. Un echipaj de poliţişti de la Secţia 4 s-a dus la adresa indicată şi, în scurt timp, suspecţii au fost prinși. Este vorba de Adrian E., Cătălin C. şi Mugurel S., toţi de 17 ani, din Craiova, elevi ai unui liceu din localitate.
Cei trei elevi au fost duşi la Secţia 1, unde, în urma audierilor, poliţiştii au stabilit că Adrian şi Mugurel sunt cei care au ţinut de „şase“ în timp ce Cătălin a demontat oglinzile retrovizoare ale BMW-ului X5, după care au fugit. Cele două oglinzi, evaluate la 1.500 de lei, au fost restituite proprietarului maşinii, iar pe numele celor trei elevi a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS