10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDosar penal pentru furt din real

Dosar penal pentru furt din real

Două femei, una de 50 de ani, din Craiova, şi o minoră de 15 ani, din localitatea mehedinţeană Cujmir, sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, după ce, vineri, au fost prinse în timp ce încercau să sustragă diverse produse din hipermarketul real, din Craiova.
Poliţiştii craioveni au comunicat că, vineri, în jurul orei 11.00, dispeceratul firmei de pază din hipermarketul real a sunat la Secţia 1 şi a anunţat că a fost surprinsă o femeie care încerca să sustragă diverse bunuri. Agenţii care au ajuns la real au stabilit că femeia care încerca să iasă din magazin cu diverse produse fără să le plătească se numeşte Mari Barbu, de 50 de ani, din Craiova. Potrivit poliţiştilor craioveni, valoarea produselor pe care femeia încerca să le sustragă era de 174 de lei.
Tot vineri, în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 1 au fost chemaţi din nou la real, unde agenţii de pază prinseseră altă persoană care încerca să fure produse alimentare şi cosmetice. Oamenii legii au constatat că agenţii firmei de pază din real o reţinuseră pe Aurelia R., de 15 ani, din comuna Cujmir, judeţul Mehedinţi, care încerca să plece din magazin cu produse în valoare de 144,60 de lei. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că bunurile au fost restituite hipermarketului, iar pe numele celor două persoane au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS