Acasă Local Gorj Comercianţii ambulanţi, „raşi“ de pe Transalpina

Comercianţii ambulanţi, „raşi“ de pe Transalpina

Garda de Mediu Gorj doreşte să elimine toţi comercianţii ambulanţi care vând produsele de-a lungul şoselei Transalpina. Ion Tudor, comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu, a declarat că, în zona Transalpina, comercianţii vor avea voie să vândă brânză şi alte produse numai în locuri special amenajate. Este vorba de platforme betonate, care vor fi construite în câteva puncte de pe traseu. Potrivit lui Ion Tudor, Garda Naţională de Mediu nu a amendat recent numai constructorul şoselei, cu suma de 100.000 de lei, ci şi alte ocoale silvice care administrează domeniul silvic din zonă. „Se cunosc deficienţele pe care le-am constatat pe Transalpina şi constructorul este obligat să le remedieze. Dacă nu va face acest lucru, va pierde autorizaţia. Am mai aplicat amenzi la cele trei ocoale silvice, în valoare de 15.000 de lei fiecare. A mai fost suspendată temporar activitatea unei pensiuni şi am aplicat o amendă de 60.000 de lei unui agent economic. De asemenea, sunt societăţi care aruncă resturi de materiale de construcţie la întâmplare şi le vom identifica pentru a fi trase la răspundere. Vrem, totodată, ca de-a lungul Transalpinei să nu mai existe comercianţi. Aceştia trebuie să îşi vândă produsele pe platforme betonate, să existe un comerţ civilizat, dar şi un control“, a precizat Ion Tudor.

Ion Tudor coordonează Garda de Mediu Gorj

Ion Tudor, fostul șef al Poliției Locale Târgu Jiu, va coordona activitatea Gărzii de Mediu Gorj. Acesta a participat ieri la o întâlnire cu prefectul județului și cu reprezentanții mass-media, întâlnire în cadrul căreia a precizat că va coordona temporar activitatea Gărzii de Mediu Gorj. „La nivel național, Comisariatul General al Gărzii de Mediu este în reorganizare, am mai spus lucrul acesta. În această perioadă, politica de cadre aparține direct comisarului general și acesta a spus ca în anumite județe activitățile să fie coordonate de reprezentanți din cadrul comisariatului central al Gărzii de Mediu. Mă voi ocupa de Gorj până când se va finaliza reorganizarea de la nivel național“, a spus Ion Tudor, comisarul general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu şi coordonatorul Gărzii de Mediu Gorj.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version