11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCopil dispărut, căutat de zeci de poliţişti

Copil dispărut, căutat de zeci de poliţişti

Un copil de opt ani, bolnav de autism, din satul Ştefăneşti, oraşul Târgu Cărbuneşti, Gorj, a fost căutat weekendul trecut de zeci de poliţişti după ce a dispărut de la domiciliu. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Constantin Mario Delian Popescu a dispărut de acasă în jurul orei 20.30, iar tatăl său, Constantin Popescu, a sunat la poliţie după două ore şi a anunţat că nu îşi mai găseşte fiul.
Poliţiştii au luat ieri decizia de a căuta copilul cu ajutorul unui elicopter. Principalul motiv a fost legat de faptul că băiatul suferă de autism şi nu ar răspunde dacă s-ar auzi strigat. Părinţii micuţului se temeau ieri ca băiatul să nu cadă într-o groapă sau într-o apă şi să nu mai poată fi găsit de echipele de căutători. Echipelor de căutare li s-au alăturat numeroşi localnici, care, de asemenea, erau îngrijoraţi de soarta copilului.  

Era îmbrăcat de vară

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, băiatul are aproximativ 1,50 m înălţime, 35 kg, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, drept, tuns scurt, cu breton. Sâmbătă seară, minorul purta un tricou cu mâneci scurte de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, iar în picioare avea sandale de culoare maro din piele întoarsă. Persoanele care pot da relaţii despre băiat sunt rugate de către oamenii legii să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS