17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA intrat în stop cardio-respirator în faţa poliţiei

A intrat în stop cardio-respirator în faţa poliţiei

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Prunişor, județul Mehedinți, a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Acestuia i s-a făcut rău în timp ce aştepta să intre într‑un birou al IPJ Mehedinţi.
Bărbatul a ieşit să ia o gură de aer și s-a aşezat pe banca din faţa instituţiei, unde a leşinat. Poliţistul de serviciu l-a văzut şi a încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea medicilor. Bărbatul era însoţit de fiul său.
„Bărbatul în vârstă de 54 de ani s-a aflat la sediul poliţiei, mai exact la biroul unui expert judiciar împreună cu fiul său, unde a dat date cu privire la un accident de circulaţie provocat de fiul acestuia în urmă cu ceva timp. Ofiţerul de serviciu i-a acordat primul ajutor, apoi, până la sosirea medicilor, a intervenit şi medicul unităţii noastre pentru a-i acorda îngrijiri medicale“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Mehedinţi.
Medicii au făcut tot posibilul să îl ţină în viaţă.
„La sosirea noastră, bărbatul se afla în stop cardio-respirator, neoxigenat. Împreună cu colegii de la SMURD am făcut tot posibilul să îl ţinem în viaţă, l-am intubat, i-am acordat medicamentaţia corespunzătoare în astfel de cazuri şi l-am resuscitat mai multe minute“, a declarat Mirela Gociu, medic în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinţi.
În momentul în care a fost predat în Secţia de primiri urgenţe a Spitalului din Drobeta Turnu Severin, mehedinţeanul nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare şi a decedat, în ciuda eforturilor cadrelor medicale.
Medicii au declarat decesul, iar bărbatul a fost transportat la morga spitalului, unde în urma necropsiei se va stabili cu exactitate de ce a decedat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS