15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGiratoriul de la Ford, făcut din sponsorizări

Giratoriul de la Ford, făcut din sponsorizări

Lucrările pentru semaforizarea intersecţiei de la Uzina Ford ar putea începe chiar de luna aceasta. În urma licitaţiei organizate de Primăria Craiova, a fost desemnată câştigătoare asocierea firmelor SC Civitas Systems SRL, SC Erpia SA, SC IDP Proiect SA, SC Polystart Impex SRL, cu o ofertă de 512.284,42 lei, fără TVA, adică 635.232,68 lei inclusiv TVA. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Craiova, durata de execuţie a lucrărilor este de două luni şi jumătate, iar lucrările ar putea începe foarte curând, în cel mult două săptămâni, pentru a putea fi finalizate înainte de sfârşitul anului 2012.
În aceeaşi zonă, la capătul străzii Henry Ford, chiar unde întoarce tramvaiul, municipalitatea doreşte să realizeze tot în cursul acestui an un sens giratoriu care să simplifice circulaţia autotrenurilor care ies încărcate cu maşini din curtea Uzinei Ford. Potrivit reprezentanţilor primăriei, acest giratoriu va fi realizat fără nici un ban de la bugetul local, ci doar prin contribuţia voluntară a firmelor care lucrează în prezent pe diverse şantiere ale municipalităţii.
„Giratoriul de la capătul străzii Henry Ford va fi realizat cu sprijinul firmelor care lucrează deja în Craiova, la diverse proiecte. Investiţia va fi realizată prin sponsorizare şi nu va necesita cheltuieli de la bugetul local“, a menţionat Ionuţ Pârvulescu, reprezentant al Primăriei Craiova în relaţia cu mass-media.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS