10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cu trei maşini şi trei răniţi

Accident cu trei maşini şi trei răniţi

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs joi, în apropiere de localitatea doljeană Işalniţa, de şoferul unei „bulgăroaice“ care nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, joi dimineaţă, Mădălin Stănescu, de 24 de ani, din comuna Coţofenii din Dos, în timp ce conducea un Renault Laguna înmatriculat în Bulgaria pe DN 6, dinspre Craiova către Filiaşi, a încercat să întoarcă pe celălalt sens de mers, moment în care a fost lovit de Matizul condus regulamentar de Nicolae Preda, de 54 de ani, din Craiova. În urma impactului, Renaultul condus de Stănescu a fost proiectat într-o Dacia Sandero, condusă de Liliana Mareş, de 37 de ani, din comuna Brădeşti, care oprise pentru a vira la stânga.
În urma accidentului dintre cele trei autoturisme, Constantin Anechitei şi Costel Ciutureanu, ambii de 58 de ani, din Craiova, pasageri în Matiz, au fost răniţi grav şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă din localitate. Şoferiţa Daciei Sandero a fost şi ea rănită, însă a suferit leziuni uşoare. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai explicat că pe numele lui Stănescu a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS