Acasă Local Dacie spulberată de o Toyota

Dacie spulberată de o Toyota

Un şofer, de 67 de ani, a fost rănit, ieri după-amiază, după ce maşina pe care o conducea, o Dacia 1310, a fost lovită în plin de o autoutilitară care circula regulamentar pe strada Calea Bucureşti din municipiul Craiova.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că Guran Savu, de 67 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o Dacia 1310 cu numărul DJ-46-YSU pe Calea Bucureşti, dinspre Metro către Centru, în zona Aeroportului a încercat să evite o maşină care i-a „tăiat faţa“ și a intrat pe contrasens, unde Dacia a fost acroşată de o autoutilitară Toyota condusă de Marcel Miulescu, de 39 de ani, din Craiova.
Șoferul Daciei le-a povestit poliţiştilor de la Rutieră că, în timp ce circula regulamentar pe banda a doua, a fost depăşit prin dreapta de un autoturism care a revenit brusc în faţa sa. Pentru a evita o tamponare cu vehiculul respectiv, a tras stânga de volan şi a ajuns pe contrasens, unde a fost acroşat de Toyota condusă de Miulescu.
În urma accidentului, şoferul Daciei a fost rănit şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, pentru investigaţii şi acordarea primelor îngrijiri medicale. Poliţiştii de la Rutieră au precizat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version