17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljJefuit de rude şi angajaţi

Jefuit de rude şi angajaţi

Cinci persoane, printre care doi angajaţi şi nepotul administratorului unei asociaţii agricole din comuna doljeană Radovan, s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat după ce au furat 7.500 kg de îngrăşăminte chimice de la acesta.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au comunicat că, vineri noapte, agenţii Postului de Poliţie Radovan, în timp ce patrulau prin comună, i-au prins în flagrant pe Constantin Roşu, de 36 de ani, din Castranova, Ştefan şi Ilie Jega, de 36, respectiv 38 de ani, ambii din municipiul Turda, Daniel Dobrică, de 18 ani, şi pe Ionuţ Pleniceanu, de 20 de ani, ambii din comuna Orodel. Aceştia sustrăseseră opt saci a câte 500 kg de îngrăşăminte chimice, care erau depozitaţi în satul Târnava, comuna Radovan, pe un teren intravilan al lui Petrişor Dobrică, de 48 de ani, din Podari, care administrează o asociaţie agricolă.
În urma cercetărilor făcute de poliţiştii din Radovan s-a stabilit că patru dintre suspecţi, Ştefan şi Ilie Jega, angajaţi la asociaţia agricolă, Pleniceanu şi Daniel Dobrică, nepotul lui Petrişor, în noaptea de miercuri spre joi au furat alte 3.500 kg de îngrăşăminte din aceeaşi locaţie. Sacii cu îngrăşăminte au fost furaţi cu o autoutilitară a lui Constantin Roşu, acesta fiind şi cel care a cumpărat întreaga cantitate de îngrăşăminte de la cei patru cu suma de 9.500 de lei. Poliţiştii doljeni au mai precizat că s-a reuşit recuperarea întregii cantităţi de îngrăşăminte, iar pe numele celor cinci persoane s-au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS