7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA intrat în comă în timpul petrecerii de Sfânta Maria

A intrat în comă în timpul petrecerii de Sfânta Maria

Ar fi trebuit să se distreze cu grupul său de prieteni, însă seara de Sfânta Maria a avut un final tragic şi neaşteptat pentru o tânără de 17 ani, din Timişoara, care a venit în Mehedinţi la rude. Tânăra a mers la hora din satul Izvorălul de Sus împreună cu iubitul ei şi mai mulţi prieteni şi, fără să acuze vreo durere, la un moment dat a căzut ca secerată la pământ.
Prietenii fetei povestesc că seara a început normal, fără ca Alina să dea semne că se simte rău. Puţin înainte de miezul nopţii însă, a simţit nevoia să se întindă şi a făcut-o, pe bancheta unei maşini. La scurt timp, fata s-a simţit mai bine şi a vrut să meargă din nou la petrecere, dar nu a mai ajuns, căci a căzut din picioare.
„Am mers toţi la horă în sat de Sfânta Maria, ne distram, nu a fost nici o problemă, nu ne-a spus că se simte rău, că o doare ceva, nimic. La un moment dat, s-a dus la fratele meu şi i-a cerut cheile de la maşină că nu se simte prea bine şi că vrea să se întindă. A mers în maşină, dar după cinci minute a zis că se simte bine şi că vrea să se întoarcă la petrecere. Ne-am întors şi atunci a spus că este ameţită şi apoi a căzut jos din picioare, a leşinat, şi-a revenit şi apoi nu a mai vorbit cu noi. Când a venit ambulanţa, era deja în comă, respira foarte încet. Chiar nu ne putem da seama ce s-a întâmplat“, a povestit fratele iubitului fetei.
Prietenii Alinei au cerut ajutorul medicilor, iar în scurt timp fata a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. După o noapte de supraveghere medicală, starea fetei s-a înrăutăţit şi a căzut într-o comă vasculară. Medicii din Mehedinţi au reuşit doar să o stabilizeze pe tânără, astfel încât să poată fi preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul din Timişoara.
„Tânăra a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică în secţia UPU a spitalului judeţean cu o comă vasculară, puls foarte slab. Colegii mei au reuşit doar să o stabilizeze, nu a răspuns bine la tratamentul nostru, aşa că am cerut transferul la Spitalul Universitar din Timişoara. Starea ei este delicată, însă speranţa moare ultima“, a spus Alexandru Gaşpar, medic la Ambulanţă.
Starea fetei este foarte gravă, medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire şi spun că doar o minune ar putea face ca Alina să se trezească din comă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS