14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCaravana Metropolis ajunge la Craiova

Caravana Metropolis ajunge la Craiova

Caravana Metropolis, cea care plimbă filme prin toată ţara prin intermediul unui cinematograf în aer liber, ajunge şi la Craiova. În perioada 11-16 septembrie, Piaţa „Mihai Viteazul“ va fi gazda acestui eveniment, în cadrul căreia se vor proiecta, în fiecare seară, de la 21.00, filmele „Tatăl fantomă“ (marţi), „Vânătorii de capete“ (miercuri), „Iubire persană“ (joi), „Loverboy“ (vineri), „Izvorul femeilor“ (sâmbătă), „Băiatul cu bicicleta“ (duminică). Intrarea la proiecţiile din cadrul evenimentului este gratuită, în limita locurilor disponibile.
Caravana este dotată cu un echipament audiovizual performant și inovator, destinat proiecțiilor în aer liber, oferind publicului posibilitatea de a urmări producții cinematografice, concerte, evenimente sportive, într-o atmosferă caldă și de a se desfășura liber într-un spațiu deschis. În România, cinematografele în aer liber și grădinile de vară au dispărut după anul 1989. Există, de asemenea, un număr mare de orașe unde nu există cinematografe sau orașe în care acestea există, dar nu sunt reabilitate.
Acest proiect își propune facilitarea accesului la evenimente culturale în zonele unde nu există cinematograf sau tehnologie audiovizuală de ultimă generație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS