10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDouă accidente în mai puţin de două ore

Două accidente în mai puţin de două ore

Paramedicii din cadrul SMURD Slatina au intervenit joi dimineaţă, la ora 8.07, în Slatina, pe strada Strehareţi, pentru a acorda îngrijiri medicale victimei unui accident rutier. Ajunşi la locul intervenţiei, împreună cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă, salvatorii au găsit autoutilitara răsturnată în afara carosabilului, şoferul acesteia reuşind să iasă din vehicul înainte de sosirea echipajelor. Pacientul, Valentin V., de 31 de ani, din Jitaru, a refuzat transportarea la spital, deși prezenta excoriaţii la nivelul membrelor superioare.
După aproximativ o oră şi jumătate, tot echipajul de la SMURD Slatina a intervenit în comuna Teslui, unde un autoturism Opel Astra, înmatriculat în Bulgaria, s-a răsturnat în afara carosabilului. Paramedicii au acordat primul ajutor la locul intervenţiei unui bărbat de 45 de ani, Vasile A., din comuna Grădinari, care a fost găsit de aceştia conştient, cooperant, cu dureri la nivelul umărului drept şi capului şi un traumatism cranio-cerebral minor.
Iniţial, pacientul a refuzat transportarea la UPU Slatina, după aproximativ o oră acesta revenind cu apel la 112, pentru a fi transportat la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS