9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjElev de 18 ani, decedat într-un accident rutier

Elev de 18 ani, decedat într-un accident rutier

Un adolescent de doar 18 ani, abia ieșit de pe băncile liceului, a murit sâmbătă, în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna gorjeană Plopșoru. Octavian Florin Maria, din Plopşoru, a decedat după ce mașina în care se afla împreună cu un prieten s-a răsturnat în afara carosabilului. Accidentul a avut loc pe un drum de exploatare minieră din zona minei Cocoreni din comuna Plopșoru. Tavi, cum îi spuneau prietenii săi, se întorcea cu Andrei Simion (19 ani) de la un grătar la care fuseseră cu mai multe persoane, dar nu a mai ajuns acasă. Tânărul care conducea maşina a pierdut controlul autoturismului, care s-a răsturnat. Din păcate, Octavian Florin Maria a decedat pe loc din cauza leziunilor suferite, prietenul său Simion scăpând cu răni ușoare, neavând nevoie nici de internare. Mașina în care se aflau cei doi era proprietatea părinților lui Andrei Simion.

A cerut ajutorul
unui paznic

Potrivit oamenilor legii, Andrei Simion a ieșit singur din mașina răsturnată și a cerut ajutorul unui paznic de la mina Cocoreni. „Pe 1 septembrie, la ora 4.24, Poliţia Turceni a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Plopşoru, în zona minei Cocoreni, s-a produs un accident, unul dintre cei doi tineri aflaţi în autoturism decedând. La locul evenimentului s-a deplasat o echipă constituită la nivelul Poliţiei Turceni. În autovehiculul găsit răsturnat în apropierea drumului de exploatare din zona minei Cocoreni a fost identificat M.O.F., de 18 ani, din comuna Plopşoru, care, ca urmare a leziunilor suferite, decedase. Alt tânăr, S.A., de 19 ani, din Târgu Jiu, aflat în autovehicul, a fost transportat la spital pentru investigaţii şi acordare de îngrijiri medicale. Poliţiştii au constituit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă pentru a lămuri cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs acest eveniment“, a spus Ionuţ Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Prietenii îl conduc
pe ultimul drum

Prietenii își vor lua astăzi adio de la Tavi, care le-a fost atât de drag. Octavian Maria a absolvit în vara acestui an clasa a XII-a la Colegiul Național „Gheorghe Magheru“ din Târgu Jiu. „Tavi era cel mai bun prieten, un om bun la suflet, cuminte, inteligent, ne știam de când am fost mici. Am crescut împreună. Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat nenorocirea asta. Toți l-am iubit și va rămâne în sufletele noastre mereu“, a spus Elena, o prietenă din copilărie a tânărului. Înmormântarea va avea loc astăzi, la cimitirul din localitatea Plopșoru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS