21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAtac interlop la o casă de amanet din Craiova

Atac interlop la o casă de amanet din Craiova

http:http://www.youtube.com/watch?v=B458Uxh4uPM

Trei tineri cu feţele acoperite au spart geamurile unei case de amanet, apoi au luat-o la fugă

Patronul unei case de amanet din municipiul Craiova şi soţia sa au depus, ieri-dimineaţă, două plângeri la Secţiile 2 şi 3 de Poliţie, în care au sesizat că în jurul orei 4.00, casa de amanet a fost vandalizată de trei persoane mascate, iar un autoturism a fost avariat de persoane necunoscute.
Este vorba de Emil Badea, care are o casă de amanet pe strada Unirii din centrul municipiului Craiova. Acesta, în susţinerea afirmaţiilor sale, a prezentat şi imaginile înregistrate de camerele de luat vederi ale casei de amanet.
Pe camera de supraveghere montată în exteriorul casei de amanet se vede cum trei tineri, care aveau feţele acoperite pentru a nu fi surprinşi de camera de luat vederi, se apropie şi aruncă cu pietre în geamuri. Cele trei camere de luat vederi din interior au înregistrat cum pietrele au trecut prin geamuri şi au distrus o parte din mobilier. După ce au aruncat cu pietre, cei trei au rupt-o la fugă. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat pentru GdS că, ieri-dimineaţă, în jurul orei 4.00, au fost primite două apeluri prin 112. Unul anunţa vandalizarea casei de amanet şi altul avarierea unui autoturism VW Golf aparţinând lui Emil Badea, parcat pe strada Calea Bucureşti. Ieri-dimineaţă, în jurul orei 8.30, Mădălina Badea, soţia patronului casei de amanet, a depus o plângere la Secţia 3, în care a sesizat că autoturismul Golf a fost zgâriat şi i-au fost tăiate cauciucurile. Emil Badea a depus la rândul său o plângere la Secţia 2, în care a sesizat distrugerea casei de amanet.
Poliţiştii IPJ Dolj au precizat că bărbatul bănuieşte cine ar fi autorii distrugerilor şi a „indicat verbal mai multe persoane, care vor fi chemate la audieri“, după cum a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Bărbatul a explicat că în ultima vreme a fost terorizat de câţiva interlopi din Craiova, care i-au cerut taxă de protecţie, împotriva cărora a mai depus o plângere la poliţie. Acesta ar fi şi motivul pentru care aceştia i-au devastat casa de amanet şi i-au distrus o maşină. IPJ Dolj a mai precizat că în acest caz s-a întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru comiterea a două infracţiuni de distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS