21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal pe DE 70

Accident mortal pe DE 70

O femeie de 30 de ani, care se afla la volanul unui Cielo, şi-a pierdut viaţa ieri într-un accident de circulaţie, după ce a făcut o depăşire neregulamentară, lovindu-se frontal cu o autoutilitară care circula din sens opus. Accidentul a avut loc pe un viaduct al DE 70 din Mehedinţi, în localitatea Gura Văii.
„În această dimineaţă (ieri – n.r.) a avut loc un accident de circulaţie pe DE 70, în dreptul localităţii Gura Văii, soldat cu decesul unei femei de 30 de ani din Drobeta Turnu Severin, care se afla la volanul unui autoturism marca Cielo şi rănirea uşoară a unei alte femei, ce conducea regulamentar o autoutilitară Iveco. Din primele verificări de la faţa locului se pare că autoturismul Cielo a intrat într-o depăşire neregulamentară. În timpul frânărilor bruşte efectuate de celelalte maşini aflate în trafic, un autotren înmatriculat în Bulgaria a avariat uşor un autoturism“, a declarat Titi Zorzoliu, comisar în cadrul IPJ Mehedinţi.
Pompierii de la Descarcerare au acţionat pentru scoaterea celor două victime dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor, însă pentru femeia de 30 de ani nu s-a mai putut face nimic. Aceasta decedase pe loc. Femeia din autoutilitară a scăpat cu câteva răni uşoare, dar a fost transportată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale.
„Am transportat la spital o victimă rezultată în urma unui accident rutier, care a suferit o contuzie la genunchiul stâng, cu stare generală bună, deci nu va pune probleme. În cazul celeilalte persoane nu s-a mai putut face nimic“, a declarat Victor Viaşu, medic pe ambulanţă.
Circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers, coloanele de maşini întinzându-se pe mai bine de patru kilometri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS