22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjLiberalul Nădrag a demisionat din funcţia de viceprimar

Liberalul Nădrag a demisionat din funcţia de viceprimar

Liberalul Matei Nădrag (foto) şi-a dat ieri demsia din funcţia de viceprimar al municipiului Târgu Jiu. Politicianul nu a dorit să ofere prea multe explicaţii în ceea ce priveşte decizia pe care a luat-o. „Este o decizie personală şi pot să vă spun că am avut o colaborare foarte bună cu domnul primar Florin Cârciumaru şi cu colegul meu viceprimar Aurel Popescu“. Potrivit unor surse din interiorul USL Gorj, locul lui Matei Nădrag va fi luat de Mihai Paraschiv, consilier local şi preşedinte al organizaţiei de tineret a PNL Gorj. De menţionat că Matei Nădrag a avut cel mai scurt mandat de viceprimar de Târgu Jiu de după 1989, fiind activ în funcţie numai două luni.

Nu s-a adaptat
la primărie

În timp ce unele surse din cadrul primăriei susţin că vicele Matei Nădrag nu s-a adaptat la viaţa de angajat în instituţie, fiind om de afaceri, surse din rândul liberalilor au afirmat că viceprimarul a fost pus în situaţia de a renunţa la funcţie pentru a-i face loc altui ales local.
Dian Popescu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Gorj, a comentat demisia lui Matei Nădrag de la Primăria Târgu Jiu. Şeful PNL Gorj a recunoscut că în locul lui Matei Nădrag va fi susţinut pentru postul de viceprimar al municipiului Târgu Jiu Mihai Paraschiv, un alt tânăr din partid şi totodată om de afaceri. Liberalul-şef a mai spus că Matei Nădrag este implicat într-un proiect politic, neexcluzând posibilitatea ca fostul vice să candideze la alegerile parlamentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS