20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO bătrână s-a aruncat în fântână

O bătrână s-a aruncat în fântână

O femeie din Mehedinţi şi-a încheiat socotelile cu viaţa aruncându-se într-o fântână părăsită, fără să lase în urmă vreo explicaţie. Trupul său a fost descoperit vineri dimineaţă, la 12 metri în fântână, de către rude.
Nimeni nu îşi poate explica gestul femeii, în vârstă de 68 de ani, care a şocat întreaga comună Brezniţa de Ocol. Oamenii spun că bătrâna nu avea nici un motiv să se sinucidă, nu era bolnavă şi nici nu avea probleme cu banii.
„Noi nu ne putem da seama de ce a făcut ea aşa ceva, pentru că nu avea nici un motiv. Nu era bolnavă, nu avea probleme, locuia singură că bărbatul i-a murit, dar avea copiii care veneau la ea. Am rămas cu gura căscată când am auzit, pentru că era femeie în putere“, au povestit vecinii.
Pompierii ajunşi la faţa locului au încercat să scoată victima contracronometru la suprafaţă, însă se pare că femeia se sinucisese de câteva ore bune. Nici medicii sosiţi la faţa locului nu au putut face nimic, decât să constate decesul.
„Am fost solicitaţi pentru salvarea unei persoane căzute într-o fântână pe raza comunei Brezniţa de Ocol, la o adâncime de 12 metri. Am acţionat cu o scară cât am putut de repede, dar, din păcate, victima era deja decedată la sosirea noastră, cel mai probabil se aruncase în fântână cu câteva ore înainte. Am adus-o la suprafaţă, dar nici medicii nu au putut face nimic. Intervenţia a fost destul de dificilă, deoarece a trebuit să intrăm în fântână la 12 metri adâncime, să legăm victima cu funii şi să o tragem afară“, a declarat şeful operaţiunii, din cadrul ISU Drobeta.
Rudele femeii au dat de înţeles că bătrâna, care locuia singură, ar mai fi încercat în câteva rânduri să îşi ia viaţa.
„Nu am crezut vreodată că va face aşa ceva, deşi ea a mai încercat o dată să se sinucidă. Am crezut că acum e bine şi nu va mai repeta gestul. Nu a lăsat nici un bilet, nici nu ştim de ce a făcut-o“, i-a spus nora femeii poliţistului de caz.
Trupul neînsufleţit al bătrânei a fost ridicat de Medicina Legală şi transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS