14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAştept alt primar

Aştept alt primar

Mă întrebam, vineri, de câţi primari e nevoie ca să întoarcă nişte capace de canal puse de-a-ndoaselea. Se pare că doi primari – Antonie Solomon şi Olguţa Vasilescu – nu sunt de ajuns, pentru că din cele două capace-trambulină menţionate (cu tot cu locaţie) în articolul cu pricina, doar unul a fost repus în poziţia normală.
Cel situat pe bulevardul Dacia, vizavi de Olimp, chiar în dreptul blocului 38-40, şi-a regăsit, ce-i drept, poziţia firească. Şi pentru asta se pare că trebuie să-i mulţumesc fostului viceprimar Gheorghe Nedelescu, în prezent consilier local şi în curând city-manager al Craiovei. El a mers vineri dimineaţă să vadă care-i treaba cu acel capac, ocazie cu care i-a şi pus pe angajaţii municipalităţii să-l aşeze în poziţia corectă, pentru a nu mai încurca traficul.
„Nu era capacul nostru, de la reţeaua de apă sau de canalizare. Era de la canalizarea Romtelecom, care e răspunzătoare pentru poziţionarea lui. Totuşi, noi ne-am ocupat de el şi l-am aşezat în poziţia corectă, pentru a nu-i mai deranja pe cetăţeni“, a declarat vineri Gheorghe Nedelescu.
Craiovenii ne-au sesizat, însă, că al doilea capac întors pe dos menţionat în articol – cel care stă pe post de trambulină pe Calea Severinului, vizavi de benzinăria Petrom, chiar în intersecţia cu strada Pelendava – şi-a păstrat poziţia nefirească, cu „burta la soare“, primindu-şi în continuare blestemele cuvenite din partea şoferilor care trec peste el.
Aştept, aşadar, să văd câţi primari ai Craiovei plătiţi din impozitele mele se vor mai perinda prin clădirea de pe strada A.I. Cuza până o păţi vreunul un accident acolo şi s-o dumiri că, de fapt, capacul ar trebui să stea cu burta-n jos. Indiferent al cui o fi capacul…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS