14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovean fugit de la locul accidentului

Craiovean fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 33 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal, după ce a lovit cu maşina personală un căruţaş, şi-a abandonat autoturismul şi a fugit pe un câmp. Accidentul s-a produs sâmbătă, pe DJ 661, în satul gorjean Floreşti, iar în urma impactului dintre maşină şi atelaj, N.G., de 67 de ani, din comuna Turburea, a suferit leziuni corporale uşoare. După aproximativ două ore de la sesizarea accidentului, poliţiştii l-au depistat pe craioveanul S.C.N., pe raza comunei gorjene Plopşoru.
Testându-l cu aparatul etilotest, S.C.N. a prezentat o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus la o unitate medicală, lui S.C.N. fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul fugar a fost reţinut de poliţie pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.
Craioveanul a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă.
Eugen Măruţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS