12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a bătut, înjunghiat şi incendiat soţia

Şi-a bătut, înjunghiat şi incendiat soţia

O femeie de 44 de ani, din comuna Cârlogani, judeţul Olt, a fost transportată în stare gravă ieri la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce a fost lovită în cap, înjunghiată şi incendiată cu benzină de soţul său.
Reprezentanţii IPJ Olt au comunicat că poliţiştii şi procurorii l-au reţinut şi îl cercetează pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor pe Minodor Strete, de 50 de ani, din comuna Cârlogani, care şi-a înjungiat şi incendiat soţia.
Ieri-dimineaţă, medicii Spitalului de Urgenţă Slatina au anunţat poliţiştii că la Secţia de Terapie Intensivă a fost adusă Verginica Strete, de 44 de ani, care prezenta mai multe plăgi la nivelul toracelui şi arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului. O echipă operativă din cadrul IPJ Olt s-a dus la Cârlogani, unde a stabilit că Minodor Strete, fiind băut bine, i-a reproşat femeii că îl înşală, după care a lovit-o de mai multe ori în zona capului cu un corp contondent, a înjunghiat-o cu un cuţit, după care a aruncat benzină pe ea şi i-a dat foc.
Poliţiştii IPJ Olt au mai precizat că cercetările au fost preluate de un procuror al Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Minodor Strete. Bărbatul urmează să fie adus la Tribunalul Olt cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.
Pentru că starea femeii era foarte gravă, acesta a fost transferată ieri la Spitalul de Urgenţă Craiova, fiind internată la Terapie Intensivă.
Potrivit medicilor craioveni, pacienta prezenta mai multe leziuni la nivelul capului, plăgi multiple înjunghiate şi arsuri de gradul II pe 55 la sută din suprafaţa corpului. Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Craiova au precizat că sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale femeii.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS