24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru maşini prinse sub un copac

Patru maşini prinse sub un copac

Proprietarii a patru autoturisme, printre care şi un poliţist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineaţă de o surpriză neplăcută. Un copac din parcarea unde se aflau mai multe maşini s-a rupt din senin şi a căzut peste patru autoturisme. Trei dintre acestea au fost serios avariate.
Primul proprietar păgubit care a ieşit din casă să plece la serviciu a şi sunat la 112, însă nu înainte de a-i anunţa şi pe ceilalţi trei. Poliţistul a fost chemat de la serviciu. „Nu ştiu cum s-a întâmplat şi de ce. Nu a fost furtună, nu a bătut vântul. Probabil că pomul era foarte bătrân şi nimeni nu s-a gândit să mai taie din crengi. Am ieşit din casă să plec la muncă şi mi-am văzut maşina sub copac. Am o asigurare, însă nu Casco, ceva doar în caz de accidente rutiere. Voi cere despăgubiri după ce poliţia va stabili cine este vinovat“, a spus unul dintre păgubiţi.

Pompierii, la datorie

Pompierii de la Primăria Drobeta Turnu Severin împreună cu cei de la ISU au avut ceva de muncă pentru a îndepărta copacul de pe maşini.
„Am fost solicitaţi să intervenim pe bulevardul Dunării din Drobeta Turnu Severin, pentru îndepărtarea unui copac de pe patru autoturisme. Poliţia va stabili cauzele“, a declarat şeful operaţiunii de la ISU Drobeta.
De această dată, primăria ar fi trebuit să se asigure că pomul nu pune în pericol autoturismele şi cetăţenii, iar în această situaţie va trebui să suporte pagubele.
„O să stăm de vorbă cu fiecare proprietar al autoturismelor şi vom vedea cine are asigurare şi cine nu, iar în funcţie de ce se va stabili şi în urma concluziilor celor care se ocupă de caz, Primăria Drobeta Turnu Severin îi va despăgubi“, a declarat Cristian Năsărâmbă, reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Trei dintre păgubiţi nu au asigurare Casco, dar sunt decişi să dea primăria în judecată.

Lăsaţi cu ochii
în soare

Primăria Drobeta Turnu Severin refuză să dea o soluţie în acest caz, unul dintre viceprimari invocând faptul că nu a primit încă toate atribuţiile, abia fiind pus în funcţie. Viceprimarul a refuzat categoric să stea de vorbă cu noi.
„Nu pot să vă spun nimic, nu am primit încă atribuţiile ca să răspund la asemenea cazuri. Aşteptaţi-l pe domnul primar“, a spus viceprimarul Daniel Cârjan. Primarul municipiului nu a fost găsit la birou ieri după-amiază.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS