10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRazii în baruri şi în trafic

Razii în baruri şi în trafic

Poliţiştii doljeni au organizat la sfârşitul săptămânii trecute razii în barurile şi în cluburile din Craiova, dar şi în trafic, pe principalele străzi şi drumuri din oraş şi judeţ.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape 200 de poliţişti de la ordine publică, investigaţii criminale, rutieră, economic, dar şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj au verificat 34 de baruri, cluburi ori cazinouri din Bănie şi localităţile învecinate, scopul fiind prevenirea infracţiunilor cu violenţă. În plus, poliţiştii de la rutieră au acţionat cu 12 filtre pe străzile din municipiu şi pe drumurile judeţene, fiind oprite pentru verificări peste 75 de autovehicule. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în cadrul acestei razii, 32 de persoane au fost controlate de arme albe, iar alte 29 au fost duse la poliţie pentru cercetări.
Până la sfârşitul acţiunii, poliţiştii au întocmit nouă dosare penale şi au dat 169 de amenzi în valoare totală de 88.460 de lei, cele mai multe pentru încălcări ale Codului Rutier. În plus, oamenii legii au reţinut patru permise de conducere şi nouă certificate de înmatriculare.
În total, ofiţerii de la Rutieră au dat 207 amenzi în valoare totală de 20.540 de lei, au reţinut 16 permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS