11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMiss Bănie Special - frumuseţe prin ochii minţii

Miss Bănie Special – frumuseţe prin ochii minţii

Frumuseţea lor i-a încântat pe toţi, deşi ele nu pot să se bucure de ea, atunci când se privesc în oglindă. Este cazul a 13 fete nevăzătoare din întreaga ţară, care au avut curajul să se prezinte la un concurs de frumeseţe: Miss Bănie Special. Este o tradiţie ca tinerele cu deficienţe de vedere să defileze pe scenă, prezentându-şi frumuseţea, talentul la dans, perspicacitatea şi să-i încânte pe cei în faţa cărora vin cu vocea lor. Concursul este la a III-a ediţie, iar Bănia a fost aleasă în acest an gazdă, fiindcă anul trecut titlul de miss a fost câştigat de o craioveancă, Diana Cazan, şi regula este ca oraşul câştigătoarei să fie gazda următorului concurs.
În acest an coroniţa şi titlul de miss au mers la o tânără nevăzătoare din Brăila, Minodora Goliţa. Pe locul II s-a situat o tânără nevăzătoare din Bucureşti, Ana-Maria Simon, iar locul al treilea a fost ocupat de craioveanca Ana-Maria Dimulescu. De această dată a existat şi un premiu de popularitate. Cosmina Adam din Braşov a încântat cu frumuseţea, senzualitatea şi talentul ei la dans şi a convins juriul să o desemneze Miss Popularitate.
Fetele au demonstrat că nu există nici o barieră să se prezinte în faţa tuturor, chiar dacă ele îşi percep încântătorul chip doar cu ochii minţii.
Concursul a avut şi un scop caritabil, banii care s-au donat cu această ocazie vor ajuta o familie din Dolj ai căror copii sunt nevăzători. Georgiana, de opt ani, şi Florin, de zece ani, vor avea astfel posibilitatea să meargă la o şcoală specială pentru a-şi continua cursurile şcolare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS