16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn autoturism a ars ca o torţă din cauza căldurii

Un autoturism a ars ca o torţă din cauza căldurii

Din cauza temperaturilor de peste 37 de grade Celsius, un autoturism Renault de transport persoane a ars pe DN 56, în dreptul localităţii Hinova. Şoferul a reuşit să se salveze în ultimul moment, iar maşina s-a făcut scrum înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului.
Circulaţia rutieră a fost dirijată de poliţiştii ajunşi la faţa locului pe un singur sens de mers, până la sosirea echipajelor de pompieri.
„Nu au fost înregistrate victime, şoferul autoturismului Renault a reuşit să iasă din maşină înainte de producerea incendiului. Circulaţia a fost deviată pe un singur fir până la lichidarea incendiului. Nu se cunosc cauzele“, a declarat Alexandru Chiriac, agent şef principal IPJ Mehedinţi.
Şoferul spune că la un moment dat a simţit miros de fum şi a observat că ies flăcări de sub capotă.
„Urcam pe Stârmina, nu aveam viteză mare, la bord nu mi-a indicat nici o neregulă. Am simţit miros de fum şi am văzut că iese fum intens pe sub capotă. Imediat m-am gândit că poate să explodeze şi m-am dat jos. La vreo cinci secunde s-a şi aprins. Nu pot să îmi explic, maşina nu avea probleme, nu era veche“, a spus şoferul.
La faţa locului au intervenit pompierii, care au reuşit să lichideze incendiul, însă maşina a ars 100%.
„Din nefericire, autoturismul a ars în proporţie de peste 99%. Nu se cunosc cauzele producerii incendiului“”, a declarat Dan Răducan, plutonier ISU Drobeta. Şoferul nu avea asigurare Casco.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS