10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraioveancă prinsă cu ecstasy la Bucureşti

Craioveancă prinsă cu ecstasy la Bucureşti

http:http://www.youtube.com/watch?v=Yz-94vTTndg

O craioveancă de 22 de ani a fost reţinută marţi, în Bucureşti, de ofiţerii antidrog ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), în timp ce distribuia unui dealer din Capitală 20 de grame de canabis.
Procurorii DIICOT au comunicat că, marţi, s-a reuşit finalizarea unei anchete care a durat trei luni, timp în care poliţiştii BCCO au strâns probe împotriva Laviniei Neagoe, de 22 de ani, din Craiova, suspectată de distribuire de droguri de mare risc şi de risc în Bucureşti.
Marţi, tânăra craioveancă a fost prinsă în flagrant în timp ce plasa aproximativ 20 de grame de canabis unui distribuitor de droguri care „opera“ în zona centrală a Bucureştiului.
După organizarea flagrantului, ofiţerii antidrog au făcut o percheziţie în apartamentul tinerei, în care au găsit şi ridicat 1.652 de comprimate de ecstasy (XTC), aproximativ zece grame de XTC pulbere, aproximativ 200 de grame de canabis, dar şi 3.200 de lei obţinuţi din vânzarea drogurilor, un laptop şi două telefoane mobile. Potrivit anchetatorilor, tânăra procura drogurile din afara ţării şi le vindea ulterior către dealeri şi consumatori care frecventau zona centrală a Capitalei.
Tot marţi, Lavinia Neagoe a fost reţinută de procurori în baza unei ordonanţe, urmând să fie prezentată în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.
Potrivit RTV.net, în timpul în care nu se ocupa cu vânzarea de ecstasy şi canabis, tânăra din Craiova era fotomodel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS