13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAutoshow: bolizi expuşi la superlativ

Autoshow: bolizi expuşi la superlativ

Dacia Lodgy, Peugeot 208, Hyundai i30, Mercedes-Benz CLS, Toyota Avensis, BMW Seria 6 Grand Coupe şi Honda Civic sunt numai câteva dintre automobilele care vor fi expuse la Craiova. Salonul Autoshow se deschide mâine în Craiova, începând cu ora 13.00, iar lansarea oficială va avea loc la ora 17.00.  

Cine doreşte să vadă noile apariţii de pe piaţa românească în domeniul „cailor-putere“ are la dispoziţie patru zile pentru acest lucru, în cadrul unui show inedit organizat în centrul Craiovei. Pe esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ se va deschide pe 21 iunie Salonul Autoshow, ajuns la ediţia a 15-a, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj. Dealerii auto vor expune maşinile timp de patru zile. Directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, Ştefan Voinea, susţine că evenimentul va fi inedit şi va cuprinde multe noutăţi faţă de ediţiile precedente ale salonului.

Concert, prezentare de modă, premii speciale

„Salonul va atrage vizitatorii cu câte un eveniment special în fiecare zi. Vom organiza o expoziţie de automobile retro, un concert (va cânta trupa No Antidote), o prezentare de modă marca Natalia Vasiliev şi un spectacol stradal cu sprijinul trupei Teatrulescu“, a precizat Ştefan Voinea, ieri, în cadrul unei întâlniri cu mass-media locale. Vor fi acordate diverse premii, cum ar fi o distincţie specială pentru cea mai ecologică maşină, pentru standul cel mai frumos amenajat, precum şi pentru dealerul care a participat la toate ediţiile Salonului Autoshow. Jurizarea o vor face reprezentanţi ai mass-media din Craiova.

Dacia Lodgy – prezentă, Ford – absent „motivat“

Printre noile modele auto prezente în cadrul salonului se află Dacia Lodgy, Peugeot 208, Hyundai i30, Mercedes-Benz CLS, Toyota Avensis, BMW Seria 6 Grand Coupe şi Honda Civic. „Surpriza Salonului Autoshow este Dacia Lodgy, care vine în premieră aici. Va fi expus şi Mercedes CLS, care arată superb“, a spus directorul CCI. Întrebat de ce nu este Ford prezent la eveniment, Ştefan Voinea a explicat că a primit un răspuns de la compania producătoare de autoturisme din Bănie, în care se preciza că Autoshow este organizat chiar înainte de lansarea oficială a producţiei de serie a modelului Ford B-Max, care este programată pe 25 iunie, şi acesta ar fi motivul pentru care Ford nu expune B-Max la salon. Unii dintre cei opt dealeri auto care vor expune noile maşini la Craiova au tot felul de oferte, de la discount-uri pentru autovehiculele din stoc şi până la CASCO gratuit timp de 12 luni.
Vizitatorii sunt aşteptaţi mâine, după ora 13.00, apoi vineri şi sâmbătă, între orele 10.00-19.00, duminică fiind un program mai scurt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS