Acasă Local Gorj Şi-a ascuns nou-născutul într-un stup de albine

Şi-a ascuns nou-născutul într-un stup de albine

O femeie de 41 de ani, din comuna gorjeană Văgiuleşti, este cercetată de poliţie, după ce şi-a aruncat copilul nou-născut. Cadavrul micuţului a fost descoperit de poliţiştii gorjeni într-un stup de albine. Femeia, care prezenta o infecţie puternică, a ajuns duminică la Spitalul din Motru, iar de aici a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu. O asistentă medicală a sunat la poliţie, întrucât gorjeanca de 41 de ani prezenta semnele unei naşteri recente, deşi nu recunoştea acest lucru. Poliţiştii sosiţi la spital au luat-o la întrebări pe femeie, care, în cele din urmă, le-a povestit oamenilor legii ce a făcut.

A vrut să nu fie găsit

Anchetatorii au reuşit să afle întreaga poveste de la proaspăta mamă, care, imediat după ce a născut copilul, a dorit să scape de el, ascunzându-l în stup, în speranţa că nimeni nu îl va găsi acolo. Starea de sănătate a femeii s-a agravat însă şi aceasta a fost nevoită să se prezinte la spital. „Cadavrul copilului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei. În funcţie de rezultatul acesteia se va face şi încadrarea faptei. Medicii legişti vor stabili dacă bebeluşul a fost născut viu sau mort. Poliţiştii l-au găsit exact în locul unde femeia le spusese că l-a ascuns, respectiv în stupul dezafectat. Cercetările continuă pentru a se stabili exact împrejurările în care s-au petrecut faptele“, a declarat Romina Dochian, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.  

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version