11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei tineri electrocutaţi în Gara Craiova

Trei tineri electrocutaţi în Gara Craiova

Trei tineri au fost electrocutaţi joi seară, după ce s-au urcat pe un vagon de marfă din Gara Craiova, unul dintre ei, care a suferit arsuri pe 50% din suprafaţa corpului, fiind în stare gravă.
Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Dolj au fost anunţaţi joi seară, în jurul orei 20.30, că doi tineri care se jucau în apropierea vagoanelor de marfă garate la linia 19 din staţia CF Craiova au fost electrocutaţi de linia de contact de înaltă tensiune.
La faţa locului au ajuns o echipă operativă de cercetare şi două ambulanţe SMURD ale ISU Dolj.
În urma cercetărilor s-a stabilit că era vorba, de fapt, despre trei tineri care s-au urcat pe acoperişul unui vagon de cereale şi au fost electrocutaţi de linia de înaltă tensiune.
Unul dintre ei a suferit doar leziuni superficiale şi a primit îngrijiri de la medicii SMURD la faţa locului, însă ceilalţi doi – Florin Ionuţ B., de 17 ani, din comuna Moţăţei, şi Florin A., de 15 ani, din Craiova, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova, unul cu arsuri de gradul II pe 50% din suprafaţa corpului, iar cel de-al doilea cu arsuri în zona ochilor. Ambii tineri au rămas internaţi, sub supravegherea medicilor de la Spitalul de Urgenţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS