29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident grav pe DN 65

Accident grav pe DN 65

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs ieri, în jurul prânzului, pe DN 65, la intrarea în municipiul Craiova, de un şofer care a adormit la volan.
Poliţiştii IPJ Dolj au precizat că, ieri, Liviu Aldea, de 52 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o Toyota pe DN 65, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe şosea, a lovit şi rupt un gard de beton din faţa Centrului Rombat, după care s-a răsucit şi s-a oprit într-un stâlp de pe marginea drumului. În urma accidentului, atât şoferul, cât şi Doina şi Iulică Pretorian, de 65, respectiv 70 de ani, din Craiova, pasageri în Toyota, au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă, unde au primit primele îngrijiri medicale. Potrivit poliţiştilor doljeni, femeia a fost rănită grav, iar cei doi bărbaţi au suferit leziuni uşoare, care nu le pun viaţa în pericol. Al treilea pasager din maşina implicată în accident a refuzat să fie transportat la spital.
După cercetările făcute la locul accidentului, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că, cel mai probabil, Liviu Aldea a adormit la volan. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS