17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalClaudiu Manda şi-a făcut BMW-ul praf

Claudiu Manda şi-a făcut BMW-ul praf

Deputatul PSD Claudiu Manda şi-a făcut BMW-ul praf ieri, în jurul prânzului, pe strada Caracal din Craiova, după ce a încercat să evite un maidanez şi s-a înfipt cu maşina în lama unui buldoexcavator.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, deputatul craiovean Claudiu Manda, de 36 de ani, în timp conducea BMW-ul personal pe strada Caracal din Craiova, dinspre Complexul Comercial Bănie către centru, a lovit în plin un buldoexcavator care executa lucrări la carosabil. Şoferul a declarat în faţa poliţiştilor de la Rutieră că, încercând să evite un câine, a tras stânga de volan. A reuşit să nu lovească maidanezul, însă a intrat direct în lama buldoexcavatorului amplasat în mijlocul străzii. Poliţiştii doljeni au precizat că, în urma accidentului, nici o persoană nu a fost rănită, însă BMW-ul deputatului a fost avariat în proporţie de 30%. Oamenii legii au mai stabilit că zona în care se lucra la carosabil era semnalizată corespunzător.
Claudiu Manda a declarat pentru România TV că, din păcate, câinii comunitari sunt o problemă în Craiova, pentru că provoacă şi accidente rutiere pe lângă faptul că muşcă și cetăţenii. Deputatul Manda a mai precizat că trebuie să achite din buzunarul său costurile reparaţiei maşinii, pentru că are numai RCA, nu şi asigurare Casco.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS