16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSalt cu maşina prin livadă

Salt cu maşina prin livadă

Accident spectaculos pe DE 70 în dreptul localităţii Balota din judeţul Mehedinţi. Şoferul unei firme medicale a ieșit cu maşina de pe carosabil şi, după ce a rupt şapte copaci dintr-o livadă, a intrat în curtea unei gospodării, a acroşat un autoturism parcat şi a fost cât pe ce să treacă peste o femeie. Din fericire, accidentul s-a finalizat doar cu pagube materiale şi rănirea uşoară a şoferului acrobat.
Accidentul a făcut senzaţie şi imediat s-au adunat o mulţime de spectatori cărora nu le venea să-și creadă ochilor. Cei mai uimiţi au fost proprietarii gospodăriei în care a aterizat tânărul şofer, care spun că nu vor uita niciodată această zi pentru că au fost la un pas să îşi piardă viaţa. „Nu îmi vine să cred şi nu îmi explic cum a reuşit să treacă de livadă şi să îmi rupă gardul, apoi mi-a lovit maşina, practic s-a urcat cu maşina lui peste a mea. Mi-a împrăştiat tot ce aveam prin grădină şi a fost la un pas să o lovească şi pe nevastă-mea, Doamne fereşte! nu pot să îmi dau seama. Numai în filme am văzut aşa ceva“, a spus uimit proprietarul gospodăriei.
Cel mai probabil, şoferul a apăsat pedala de acceleraţie la maximum şi a uitat că se află într-o zonă cu multe curbe periculoase.  „Aşa fac toţi, intră ca nebunii cu viteză în curbă şi nu îşi dau seama că nu mai pot să controleze volanul. E tânăr şi probabil că îi place viteza, dar uite că putea să moară, la asemenea salt, printre copaci şi prin gardul omului. Norocul lui că a avut centură“, a spus un martor.
Șoferul s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi a ieşit pe propriile picioare din maşină. Medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului şi l-au transportat la spital pentru analize suplimentare.
La faţa locului au sosit şi pompierii de la Descarcerare, care au decuplat bornele de la motorul autoturismului şi s-au asigurat că nu există pericolul unei explozii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS