20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTerorizaţi de magazinul de la parter

Terorizaţi de magazinul de la parter

Proprietarii unui apartament din Drobeta Turnu Severin sunt terorizaţi de aproape şase ani de vecina de la parter, care şi-a deschis un magazin alimentar în incinta blocului. Proprietara magazinului a încheiat un contract cu vecinii de la etajul I, prin care aceştia erau de acord ca firma luminoasă a magazinului să fie amplasată pe balconul lor. După un an de la încheierea contractui, apartamentul de la etajul I a fost cumpărat de altă familie, care a respectat clauzele contractului, dar după expirarea contractului nu l-a mai prelungit.
Familia Nan, noii locatari ai apartamentului de la etajul I, a încercat să rezolve situaţia amiabil, numai că proprietara magazinului alimentar a refuzat orice discuţie, şi i-a anunţat prin angajate că nu ia firma luminoasă de pe balcon.
Tot în acelaşi contract mai era specificat că în fiecare lună proprietara magazinului se obligă să achite o chirie de 60 de lei către asociaţia de proprietari. Au trecut doi ani şi femeia nu a plătit nici un ban. Ca să nu ajungă în faţa instanţei, noii proprietari i-au trimis o somaţie scrisă patroanei magazinului, prin care i-au spus neplăcerile create de firma luminoasă, mai ales noaptea, dar nu au primit nici un răspuns.
Şi ceilalţi locatari ai blocului au încercat să îi explice patroanei alimentarei că ar trebui să îşi mute firma, dar nu au ajuns la nici o înţelegere.
„Nu este prima dată când doamna cu magazinul face probleme. Când am pus toţi de pe scară bani să facem acoperişul şi să schimbăm ţevile la subsol, dânsa a spus să plătim noi, că noi stăm aici, pentru că dânsa nu vrea. Nici banii pe chirie nu i-a plătit de vreo doi ani la asociaţie şi nici utilităţile“, au spus vecinii.
Patroana magazinului nu a fost găsită la firmă, iar angajatele ne-au comunicat că nu va fi de acord să stea de vorbă cu noi.
„Şefa nu este aici. Este la birou şi, chiar dacă o sun, nu va veni să stea de vorbă cu dumneavoastră, pentru că are alte treburi mai importante. Nu are timp de plimbat să dea interviuri“, a spus o angajată a magazinului.
Proprietarii apartamentului de la etajul I sunt decişi să o acţioneze pe patroană în instanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS