17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalProgramul care te scoate din casă

Programul care te scoate din casă

Se apropie vara, terasele s-au deschis, iar evenimentele nu se lasă nici ele mai prejos. Săptămână asta avem multe de făcut!
Astăzi, la Naţionalul „Marin Sorescu“, avem piesa Teatrului Bulandra din Capitală, „Căsătoria“. De la ora 19.00, actori mari precum Victor Rebengiuc, Andreea Bibiri, Irina Petrescu sau Mariana Mihuţ vă invită să trăiţi împreună cu ei o comedie scrisă de Gogol în 1833. Aşadar, Sankt Petersburg se mută, pentru o seară, în sala „Amza Pellea“, iar ca să intraţi în frumosul univers trebuie să scoateţi din buzunar 100 de lei.
Mâine, băieţii de la Casa de Conspiraţii, care vorbesc în rime de vreo trei ani, vor susţine concertul de promovare al primului lor album, „Ultimul tău drum“. Show-ul hip-hop va fi deschis de trupa Tonaj, în jur de ora 22.00, iar biletul de intrare costă cinci lei. Rezervările se pot face la numărul 072PUBSPUB.

Vinerea lui Brahms şi duminica de teatru

Sărim tocmai la ziua de vineri, la ora 19.00, şi ajungem la Filarmonica „Oltenia“. Orchestra simfonică, pianistul Constantin Ionescu-Vovu şi dirijorul Emil S. Maxim vi-l vor readuce în atenţie pe Johannes Brahms. În sala Filarmonicii vor răsuna Concertul nr. 1 în Re minor pentru pian şi orchestră, dar şi Simfonia a III-a în Fa major ale compozitorului german. Preţul unui bilet întreg este de 15 lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari el costă opt lei. Sâmbătă, Paul Ballo, fost toboşar în trupele Go To Berlin, KUMM sau The Amsterdams, vine în clubul Wave 84 cu proiectul lui solo, Hot Casandra. Dacă sunteţi curioşi să-l ascultaţi, concertul său începe la ora 22.30, iar accesul se face pe baza a 15 lei.
Şi cum duminica este o zi mai liniştită, Irish Way Pub & Art vă invită, la ora 21.30, la deschiderea sezonului de teatru la terasă. Îi veţi putea vedea jucând pe Simion Petrencu şi Radu Tudor în piesa „Cantici ţigăneşti“, semnată de Miron Radu Paraschivescu. Biletul costă zece lei, iar rezervările se pot face la bar sau la 0762.143.528, în limita a 60 de locuri. Să aveţi o săptămână frumoasă!
Program prezentat cu sprijinul craiova.ro (www.craiova.ro/evenimente).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS