9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCapcana din parcare

Capcana din parcare

O cititoare GdS şi-a avariat serios maşina după ce a intrat cu ea într-un cămin al Regiei de Termoficare Craiova (RATf) din parcarea din spatele blocurilor A5 şi A6 din cartierul 1 Mai din municipiul Craiova. Tânăra a povestit că, joi după-amiază, a încercat să intre în parcare cu maşina sa, un Opel Vectra. „Când am virat dreapta pe lângă o maşină parcată, am căzut în acea groapă, care este destul de adâncă. Dacă nu era acea maşină, cred că o observam, dar nu am avut cum, eu fiind şi mai scundă“, a povestit cititoarea GdS, care a dorit să rămână anonimă. În urma accidentului mai puţin obişnuit, maşina a fost avariată serios.
Întrebat dacă acel cămin aparţine RATf, directorul tehnic Nicolae Degeratu a precizat pentru GdS că va trimite o echipă să vadă despre ce este vorba. Directorul Degeratu a mai spus că, cel mai probabil, hoţii de fier vechi au furat capacul căminului. Ulterior, după ce angajaţii RATf au verificat căminul buclucaş, Nicolae Degeratu a explicat că „într-adevăr, este al nostru acel cămin şi se pare că o maşină a Salubrităţii a distrus capacul. Săptămâna viitoare vom remedia situaţia“.
Şoferiţa care şi-a avariat autoturismul a adăugat că avea de gând să acţioneze în judecată Regia de Termoficare, însă, după ce a aflat că un astfel de proces durează destul de mult, a renunţat. Ar vrea totuşi ca responsabilii măcar să semnalizeze astfel de „capcane“ dacă nu le astupă. „Acea groapă e un pericol pentru maşini, dar şi pentru trecători. Dacă un copil nu o vede şi cade în ea, sigur îşi rupe picioarele, pentru că este destul de adâncă“, a încheiat cititoarea GdS.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS