15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOfiţerul contrabandist

Ofiţerul contrabandist

A muncit ani de zile pentru combaterea contrabandei şi a traficului cu ţigări şi alcool, iar după ce a fost trecut în rezervă a comis exact acele infracțiuni. Un fost ofiţer al Poliţiei de Frontieră din Mehedinţi a fost descoperit ieri cu o cantitate impresionantă de ţigări de contrabandă aduse fraudulos din Serbia prin Vama PF I. Ofiţerul trecut acum în rezervă a făcut echipă cu un prieten şi împreună se ocupau cu vânzarea ţigărilor netimbrate pe piaţa neagră din Drobeta Turnu Severin. Ieri, cei doi au fost prinşi în flagrant cu peste 4.000 de pachete de ţigări.
Poliţiştii de frontieră aveau bănuieli de mai mult timp că fostul lor coleg introduce ţigări de contrabandă în ţară, iar ieri au decis să organizeze flagrantul. În urma vânzării celor 4.400 de pachete de ţigări, ofiţerul şi prietenul său ar fi avut un profit de peste 4.400 de euro. Acum, cei doi sunt reţinuţi şi cercetaţi pentru trafic şi contrabandă cu ţigări.
„În urma unei acţiuni flagrante pentru combaterea traficului cu ţigări, ofiţerii din cadrul IJPF Mehedinţi au confiscat 4.400 de pachete de ţigări marca Fast, descoperite asupra a doi bărbaţi din Drobeta Turnu Severin. Unul dintre ei este un fost ofiţer al Poliţiei de Frontieră trecut în rezervă în 2011“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt la IJPF Mehedinţi.
Dacă vor fi vinovaţi, ofiţerul şi celălalt bărbat riscă până la șapte ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS