22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a deschis a 18-a unitate teritorială Melinda Instal

S-a deschis a 18-a unitate teritorială Melinda Instal


Melinda Instal a deschis, pe 20 aprilie 2012, la Craiova, o nouă reprezentanţă comercială şi tehnică. Noua locaţie, amenajată conform standardelor Melinda, este situată pe Calea Severinului nr. 46 (lângă Praktiker) şi se întinde pe o suprafaţă totală de peste 2.000 mp, incluzând depozit, parcare pentru clienţi, un magazin specializat pentru soluţii de instalaţii, precum şi showroom de baie.
Clienţii găsesc aici soluţii complete pentru tot ceea ce înseamnă instalaţii de apă, gaz şi încălzire, sisteme care utilizează energie regenerabilă (solar, biomasă), obiecte sanitare şi plăci ceramice, precum şi tot ceea ce este necesar pentru amenajarea băii de vis, dar cei interesaţi pot găsi inclusiv ţevile din oţel. Specialiştii Melinda Instal oferă consultanţă şi servicii tehnice, iar în cazul produselor pentru amenajarea băii se asigură proiectare 3D gratuită pe calculator.
„Suntem prezenţi în zona aceasta încă din anul 2003, prin organizarea unor livrări periodice de la sediul nostru central din Odorheiu Secuiesc, iar de la începutul anului 2009 am deschis un depozit şi în oraşul dumneavoastră, într-o locaţie mai retrasă. Iar după mutarea calitativă de la sfârşitul anului trecut, acum şi în Craiova îndeplinim punctul culminant al strategiei noastre de expansiune teritorială, prin care vrem să atingem obiectivul declarat de «a fi mai aproape de dumneavoastră», pentru a vă primi în suprafeţe comerciale atractive, pentru a vă servi cu promptitudine şi flexibilitate sporită.
Cu dezvoltarea acestei reţele teritoriale îndeplinim misiunea noastră declarată de a fi un liant între producător şi piaţă, misiune prin care facilităm intermedierea informaţiilor, cererilor din partea dumneavoastră, a participanţilor pieţei către producători şi, totodată, reuşim să implementăm sisteme, tehnologii noi cu ajutorul dumneavoastră și al partenerilor noştri din toată ţara“, a declarat András Lehel, Directorul General Melinda Instal, cu ocazia evenimentului de inaugurare festivă.
Noul magazin oferă acum o reducere de 10% la produsele cumpărate (valabil doar pentru plata imediată, cu excepţia produselor aflate deja în promoţie) până pe 5 mai 2012.
Magazinul de instalaţii şi showroom de baie Melinda Instal îşi aşteaptă clienţii cu un program de lucru de luni până vineri, între orele 8.00 şi 17.00, iar sâmbăta, între 8.00 şi 13.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS