5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOmorât în bătaie în apropiere de Baraca

Omorât în bătaie în apropiere de Baraca

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au cerut ieri arestarea preventivă a unui bărbat din Craiova pentru comiterea infracţiunii de loviri cauzatoare de moarte. Anchetatorii au stabilit că, sâmbătă seară, în apropierea barului Baraca de pe strada Dezrobirii din Craiova, între Anghel Laurenţiu Chimoiu şi Cristinel Bisericaru, ambii din localitate, a izbucnit un conflict spontan.
Cei doi s-au luat la bătaie, iar Chimoiu l-a lovit cu pumnii în faţă pe Bisericaru, care a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt.
Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar a doua zi, duminică, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat.
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au precizat pentru GdS că, luni seară, după ce a fost audiat, Anghel Laurenţiu Chimoiu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, faptă pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 5 la 15 ani.
Bărbatul a explicat în faţa anchetatorilor că, într-adevăr, l-a bătut pe Bisericaru, însă după ce acesta din urmă l-a jignit şi a încercat să-l lovească cu pumnii.
Ieri, Chimoiu a fost dus de procurori la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, însă judecătorii nu au fost de acord şi au dispus ca acesta să nu părăsească localitatea de domiciliu timp de 30 de zile.
Procurorii au făcut deja recurs împotriva hotărârii instanţei, care se va judeca la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS