22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVictima unui accident, jefuită de romi

Victima unui accident, jefuită de romi

http:http://www.youtube.com/watch?v=Uf0SjitFe24
Un şofer craiovean a surprins şi filmat cu telefonul mobil o scenă incredibilă, petrecută pe bulevardul 1 Mai din Craiova: doi romi, un bărbat şi o femeie, jefuiesc o femeie care fusese lovită de o maşină şi zăcea întinsă pe şosea.
În imaginile surprinse de şoferul craiovean se vede cum cei doi romi se apropie de victimă, îi adună bagajele de pe jos şi le pun pe scuar. După aceea, bărbatul profită de faptul că celelalte persoane se strânseseră în jurul victimei şi începe să îi caute în bagaje. Ia ceva ce par a fi mai multe bancnote, le împătureşte şi le îndeasă în buzunare. Se îndreaptă de spate după care scotoceşte din nou în bagajele victimei, însă de data aceasta nu mai găseşte nimic de valoare. Vorbeşte ceva cu femeia care îl însoţeşte, după care se duce lângă victimă, se întoarce şi pleacă. Femeia îşi încearcă şi ea norocul – bagă mâna în bagaje, scoate ceva şi îndeasă în sân, după care grăbeşte pasul după bărbat.
Celelalte persoane care erau în apropiere nici măcar nu şi-au dat seama ce s-a întâmplat.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că este vorba de un accident rutier petrecut pe bulevardul 1 Mai din Craiova, pe 6 aprilie, când o femeie de 49 de ani a fost lovită şi accidentată de un autoturism.
În legătură cu romii care s-au „îndestulat“ din bagajele victimei, poliţiştii doljeni au precizat că, după ce filmul a fost făcut public, vor fi demarate cercetări pentru identificarea celor doi romi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS