16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-au răsturnat cu BMW-ul

S-au răsturnat cu BMW-ul

Cinci tineri din comuna doljeană Maglavit au fost răniţi luni, după ce maşina cu care circulau, un BMW înmatriculat în Bulgaria, s-a răsturnat în afara drumului din cauza vitezei excesive.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, luni după-amiază, în jurul orei 16.45, Marius Dumitru, de 19 ani, din comuna Maglavit, în timp ce conducea un BMW pe DN 56A, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara şoselei. În urma accidentului, Cătălin Sandu, de 21 de ani, pasager în maşina condusă de Dumitru, a fost rănit grav. Şoferul şi ceilalţi pasageri din maşină – Marius Sandu, de 21 de ani, Laurenţiu Păun, de 22 de ani, şi David S., de 16 ani, toţi din comuna Maglavit, au fost răniţi uşor.
Toţi tinerii au fost transportaţi la spitalul din Calafat, unde au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii de la Rutieră care au făcut primele cercetări în acest caz au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula Dumitru.
Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Alt accident grav a fost produs duminică, în Băileşti, de un tânăr care s-a urcat băut la volan. Este vorba de Lucian Ghinea, de 27 de ani, care, în timp ce conducea o Dacia, i-a lovit şi accidentat pe Nicolae Stroe, de 85 de ani, şi pe Chiriţă Voinea, de 91 de ani, ambii din localitate, care mergeau pe partea dreaptă a drumului, în aceeaşi direcţie.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ghinea a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, iar pe numele său poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS