Acasă Local La IPJ Mehedinţi, comandanţii se schimbă ca şosetele

La IPJ Mehedinţi, comandanţii se schimbă ca şosetele

În ultimele luni, Inspectoratul de Poliţie Mehedinţi a avut trei comandanţi.
Săptămâna trecută, poliţiştii mehedinţeni îl aveau la conducere pe comisarul-şef Alexandru Stoica. Acesta a preluat şefia din dispoziţia chestorului Poliţiei Române, Liviu Popa.
Această schimbare a venit după ce Ştefan Ponea, comisarul-şef, a intrat într‑un concediu medical pe o perioadă nedeterminată, din cauza unor probleme de sănătate. Imediat cum a aflat că a fost înlocuit de unul dintre adjuncţii săi, Ponea a revenit surprinzător la conducerea IPJ Mehedinţi, revendicându-şi gradul. Acum IPJ Mehedinţi îl are din nou pe Ştefan Ponea la cârmă, iar Alexandru Stoica a trecut pe locul doi.
Cât timp Ponea a stat în concediu medical, adică mai bine de trei luni, la comanda IPJ Mehedinţi s-au perindat, prin dispoziţie, cei doi adjuncţi ai săi. Comisarul-şef Romulus Opriţa a fost locţiitor al lui Ponea din 31 ianuarie şi până vineri, 30 martie. De vineri şi până marţi, 3 aprilie, adică timp de cinci zile, şi celălalt adjunct, comisarul-şef Alexandru Stoica, a fost desemnat la comanda IPJ Mehedinţi.
Imediat cum a ajuns la birou, comisarul-şef Ştefan Ponea a intrat în pâine şi i-a verificat pe cei doi adjuncţi, Romulus Opriţa şi Alexandru Stoica, pentru a evalua modul în care au fost executate activităţile pe care le-a dispus înainte de plecarea sa în concediu.

Exit mobile version