6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a împuşcat în cap

S-a împuşcat în cap

Un bărbat de 53 de ani, din comuna doljeană Podari, a încercat să se sinucidă, ieri-dimineaţă, împuşcându-se în cap cu un pistol cu gaze.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, Marius Traşcă, de 21 de ani, a anunţat ieri la 112 că, în jurul orei 11.00, l-a găsit pe tatăl său, Constantin Traşcă, în vârstă de 53 de ani, într-o cameră a locuinţei sale din comuna Podari, împuşcat în cap. La locuinţa bărbatului a fost trimis un echipaj de poliţişti şi o ambulanţă, iar medicii au constatat că bărbatul era în viaţă şi l-au transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova.  Reprezentanţii unității medicale au declarat pentru GdS că starea bărbatului este gravă, pronosticul în cazul său fiind rezervat. „Pacientul, care a fost adus în stare foarte gravă, prezintă un traumatism cranio-cerebral acut sever şi unul facial sever produse prin împuşcare. A fost resuscitat la Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost stabilizat şi transferat la Terapie Intensivă. Pronosticul este rezervat“, a declarat doctor Cristina Geormăneanu, purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgenţă Craiova.
Fiind vorba despre folosirea unui pistol, la faţa locului a fost trimisă şi o echipă de cercetare de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care a stabilit că bărbatul, care nu este înregistrat ca deţinător de armă, s-a împuşcat cu un pistol cu gaze marca Ekol. Poliţiştii doljeni fac cercetări pentru a stabili de unde provine pistolul şi dacă a fost sau nu modificat pentru a trage cu bile de metal. Se pare că bărbatul, care era paralizat pe partea stângă din cauza unui accident vascular, a făcut depresie după ce, în urmă cu câteva luni, soţia sa a decedat.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS