11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorjean băgat în spital de cinci jandarmi

Gorjean băgat în spital de cinci jandarmi

Un gorjean de 43 de ani a ajuns duminică după-amiază la spital, după ce a fost agresat de cinci jandarmi aflați în timpul liber. Bărbatul a depus plângere la poliție, iar jandarmii sunt anchetați de superiori.

Cinci jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Gorj sunt subiectul unei anchete interne, după ce au agresat un bărbat aflat în trafic. Incidentul a avut loc la marginea oraşului Târgu Cărbuneşti din Gorj, duminică după-amiază. Din cele declarate de bărbatul agresat, problemele au început din cauza faptului că soția sa conducea cu viteză mică, iar acest lucru i-a nemulțumit pe cei cinci jandarmi, care erau în timpul liber. Gorjeanul agresat a povestit că autoturismul în care se aflau oamenii legii se deplasa în spatele mașinii conduse de soția sa și că jandarmul de la volan i-a făcut semne din faruri și claxon să mărească viteza. „Aveam un biciclist în față și pe podul Gilortului, băieții dădeau claxoane ca să meargă mai tare. I-am zis soției să meargă încet pentru că era biciclistul. După ce au trecut podul,
ne-au depășit pe linie continuă, s-au dat toți jos din mașină. Am coborât, că doar nu era să o las pe soție să se dea jos din mașină, și nici n-am apucat să zic ceva că m-au lovit. Am ochiul negru și m-au lovit la picior. Am ajuns la spital, nu se poate așa ceva“, a spus bărbatul agresat.

Anchetă internă
la IJJ Gorj

Bărbatul lovit, care a suferit traumatisme la genunchi şi la faţă, a fost transportat la Spitalul din Târgu Cărbuneşti. El a depus o plângere la Poliţie, iar conducerea Jandarmeriei Gorj a deschis o anchetă internă în acest caz. „Duminică seară, la ora 19.00, o persoană a depus o plângere în care menţiona că în urma unei şicanări în trafic, cinci colegi de-ai noştri au devenit agresivi şi au blocat calea de acces. Evenimentul a avut loc, potrivit sesizării, la ora 17.20.  În cazul în care cele menţionate în plângere se vor confirma, cei cinci colegi riscă să fie trimişi în Consiliul de Onoare sau în cel de Judecată“, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj. Unul dintre jandarmi, cel care este acuzat de loviri, a depus şi el o plângere pentru distrugere, autoturismul fiindu-i avariat. De asemenea, omul legii şi-a scos certificat medico-legal pentru rănile cu care s-a ales în urma conflictului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS