21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a incendiat apartamentul cu o candelă

Şi-a incendiat apartamentul cu o candelă

http:http://www.youtube.com/watch?v=oNyf3FHVpu8
Un bătrân, de 75 de ani, din Craiova a fost rănit uşor, ieri, după ce a aprins cu o candelă mai multe bidoane cu benzină pe care le ţinea pe balconul  apartamentului în care locuieşte.  
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, un echipaj de pompieri a intervenit ieri, în jurul prânzului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe balconul unui apartament din blocul D 26 din cartierul craiovean Brazda lui Novac.
La sosirea  pompierilor, flăcările cuprinseseră balconul apartamentului şi se extinseseră în sufragerie. După ce au stins incendiul, pompierii doljeni au stabilit că acesta a fost provocat de Marin Duţă, de 75 de ani, care a ieşit pe balcon cu o candelă aprinsă de la care a luat foc benzina depozitată în trei bidoane. Acesta a încercat să stingă flăcările, iar când a văzut că nu are nici o şansă a fugit.
Bătrânul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit arsuri superficiale la frunte şi la mâna stângă, fiind în afara oricărui pericol.
„Incendiul a fost lichidat în aproximativ 15 minute. Proprietarul, care a încercat să stingă focul, a suferit arsuri de gradul I pe faţă şi pe o mână. Acesta a fost transportat la spital şi este în afara oricărui pericol“, a declarat cpt. Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.   
Balconul apartamentului, rafturile, tocăria, precum și o parte din mobila din sufrageria apartamentului au fost distruse de flăcări. Aceeași soartă a avut-o și copertina balconului de la etajul I al blocului. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS