10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPantera Tănăsie nu se va mai întoarce în ring

Pantera Tănăsie nu se va mai întoarce în ring

Soarta sportivă a pugilistului Sorin Tănăsie, cunoscut sub numele de „Pantera“ Tănăsie, este pecetluită după ce în urmă cu câteva zile a fost băgat în spital de un coleg de celulă. Sportivul se afla în regim deschis la Penitenciarul Vânjuleţ din Mehedinţi, după ce anul trecut a fost depistat de mai multe ori băut la volan. În acelaşi regim deschis se află şi cel care l-a agresat, surse din cadrul Penitenciarului dezvăluind că este vorba despre criminalul jandarmului din Gorj care a fost ucis în urmă cu 12 ani, într-o discotecă din Târgu Jiu. Pe surse am aflat că Pantera Tănăsie a avut noroc mare că a scăpat cu viaţă din scandal şi că totul ar fi fost plănuit dinainte de agresorul său. Surse din penitenciar ne-au spus că scandalul a început de la un telefon mobil pe care boxerul îl avea în celulă şi care la un moment dat i-ar fi dispărut.
„Criminalul jandarmului de la Gorj îl aştepta de mult pe Tănăsie să îi facă felul, pentru că Pantera făcea legea în puşcărie. El a intrat în celulă şi a început să strige: «Bă, cine mi-a furat telefonul că vă bat pe toţi la rând?». Atunci, criminalul, care este un tip de 120 de kilograme, l-a strigat: «Ieşi bă la interval să te văd», şi avea un cornier în mână, cam de 40 de centimetri lungime şi ca pe deget de gros. L-a lovit pe Tănăsie în moalele capului şi când a căzut jos a tăbărât pe el şi l-a lovit de mai multe ori în umărul drept“, susţin sursele din penitenciar.
Tănăsie a fost salvat în ultima clipă de un coleg de celulă, care a reuşit să îl tragă afară pe sub un pat şi a dat alarma. Tănăsie a suferit un traumatism grav la cap şi şapte fracturi la braţul drept, având nevoie de mai multe zile de internare la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
În urma scandalului, agresorul s-a mai ales cu un dosar penal, pentru tentativă de omor, pentru care i se va mări pedeapsa şi va fi judecat. Nimeni din conducerea Penitenciarului Vânjuleţ nu a spus de ce agresorul se afla în regim deschis, cert este că aici se întâmplă lucruri cel puţin dubioase. La câteva zile după ce Tănăsie a fost bătut, şoferul maşinii care aproviziona penitenciarul cu pâine a fost prins în timp ce încerca să livreze unui deţinut mai multe telefoane mobile şi sticle cu alcool.
Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Drobeta Turnu Severin a decis să îl transfere pe Sorin Tănăsie la Penitenciarul din Craiova, în regim închis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS