11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPugilistul Tănăsie, băgat în spital

Pugilistul Tănăsie, băgat în spital

Sorin „Pantera“ Tănăsie, cunoscutul pugilist care se află după gratii în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Drobeta Turnu Severin, a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu trei zile, după ce un coleg de celulă l-a lovit în cap cu un scaun. Sportivul a căzut la pământ, iar ceilalţi bărbaţi din celulă au dat alarma gardienilor, care au chemat ambulanţa. Cunoscutul pugilist s-a luat la bătaie cu colegii de celulă, după ce, supărat că nu poate să vadă un film deoarece ceilalţi doreau să vizioneze un meci de box, şi-a chemat în ajutor doi prieteni din altă celulă şi a dorit să-şi impună punctul de vedere cu pumnul.
În altercaţia de câteva minute s-au împărţit pumni şi picioare şi toţi cei implicaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Deţinuţii implicaţi în scandal vor intra într-o comisie disciplinară. „Pe 18 februarie, a avut loc o altercaţie între trei persoane private de libertate, în urma căreia toate cele trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. Doar una dintre acestea a fost rănită mai grav şi a avut nevoie de patru zile de spitalizare. Parchetul de pe lângă Judecătoria Vânju Mare a deschis o anchetă pentru propunerea soluţiilor legale care se impun în astfel de cazuri“, a declarat Andrei Oţel, purtător de cuvânt al Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.
Campion european, Sorin Tănăsie a fost oprit în trafic de poliţişti în decembrie 2008, în timp ce se îndrepta spre Piteşti, pentru a petrece revelionul. Poliţiştii l-au tras pe dreapta şi au încercat să-l testeze cu aparatul etilotest, însă sportivul a refuzat. A fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, însă de aici a plecat fără acordul poliţiei şi nu şi-a mai luat permisul de conducere. Craioveanul a fost reţinut de poliţie în urma unei acţiuni prin care se urmărea prinderea persoanelor condamnate de instanţele de judecată.
Sportivul mai are un dosar penal pentru distrugere şi port ilegal de cuţit după ce, la începutul lui decembrie 2007, a avariat maşina unui craiovean, iar în martie 2008, campionul a fost acuzat că a bătut un tânăr până când l-a lăsat inconştient, pe motiv că victima s-ar fi legat de prietena sa. Pugilistul a mai fost amendat pentru că a făcut scandal şi s-a bătut cu jandarmii la un meci al Universităţii Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS