29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătaie între doi şoferi la semafor

Bătaie între doi şoferi la semafor

Șoferul unui autobuz al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova l-a luat la bătaie pe şoferul unui autoturism, ieridimineaţă, după ce acesta din urmă nu i-a acordat prioritate de trecere. Tot ieri-dimineaţă, un alt şofer RAT a fost luat la rost şi îmbrâncit de un craiovean, care s-a enervat după ce a aşteptat mai bine de o jumătate de oră autobuzul în staţie, în ger.
Primul incident a avut loc pe Calea Severinului, la semafoarele din apropierea Hanului Craioviţa. Şoferul autobuzului a coborât la semafor, a deschis portiera unei Dacii Logan care aştepta culoarea verde şi l-a luat la pumni pe şofer. Şoferul Loganului a coborât de la volan şi a continuat cearta cu agresorul până când semaforul a arătat culoarea verde.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că incidentul nu a fost anunţat prin 112, iar şoferul agresat nu depusese până ieri-seară plângere la poliţie. „În prezent se fac cercetări pentru identificarea celor doi conducători auto şi pentru stabilirea situaţiei de fapt“, a declarat agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Tot ieri, un alt şofer al RAT Craiova, care circula pe traseul 29, a fost luat la rost de mai mulți călători, care i-au reproşat că i-a lăsat să aştepte mai bine de o jumătate de oră în frig, în staţie. Unul dintre pasageri chiar l-a îmbrâncit pe şoferul autobuzului, însă scandalul a fost aplanat rapid de călătorii care se grăbeau să ajungă la serviciu.   
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS