16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA lovit trei maşini şi s-a răsturnat

A lovit trei maşini şi s-a răsturnat

Sarah Maria Stănişoară, fiica senatorului Mihai Stănişoară, a fost implicată joi noapte într-un accident de circulaţie care s-a produs pe strada Independenţei din Drobeta Turnu Severin, o arteră de circulaţie cu sens unic. Aceasta a încercat să evite un autoturism ce nu a oprit la semafor într-o intersecţie şi a avariat trei autovehicule parcate regulamentar, după care s-a răsturnat pe partea dreaptă. Tânăra a fost scoasă din maşină de martori. Din fericire, aceasta nu a fost rănită.
Fiica senatorului Stănişoară a declarat că a evitat un autoturism care venea spre ea.
„A fost o reacţie de ultim moment. Mergeam pe strada cu sens unic şi dintr-o dată a apărut din lateral un autoturism care nu dădea semne că opreşte la stop. Atunci am tras de volan dreapta cât am putut şi am lovit maşinile. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, însă sunt fericită că nu am rănit pe cineva şi nici eu nu am păţit nimic“, a spus Sarah Maria Stănişoară la postul de poliţie.
Inițial, poliţia nu a vrut să facă public accidentul. Într-un final, după ce reprezentanţii mass-media au aşteptat aproape toată noaptea în faţa IPJ Mehedinţi, purtătorul de cuvânt a vorbit despre evenimentul rutier, dar a refuzat să dezvăluie identitatea autorului accidentului.
„În noaptea de 19 spre 20 ianuarie a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Conducătorul auto, o persoană de sex masculin ce se afla la volanul unui autoturism Mercedes, a pierdut controlul asupra volanului şi a acroşat trei mașini parcate regulamentar, apoi s-a răsturnat. Cauzele producerii accidentului sunt în curs de cercetare“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.
Fiica fostului ministru al apărării s-a ales cu o sancţiune contravenţională şi va trebui să suporte reparaţiile a două autoturisme, iar a treia maşină să o va plăti integral, fiind vorba de daună totală.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS